Esküvő Videózás

Kedves Jegyespár!

Bizonyára sok fejtörést okoz az esküvő szervezésekor a megfelelő szolgáltatók kiválasztása. Ezen belül kiemelt fontosságú, hogy az életünk egyik legszebb napja a lehető legjobb minőségben legyen megörökítve. Ebben szeretnénk a segítségetekre lenni, nézzetek szét az oldalunkon és ha munkáink elnyerik a tetszésetek akkor vegyük fel a kapcsolatot, hogy elkészíthessük álmaitok esküvői videóját!

Nincs 20 év tapasztalatunk...

Csak kreatív, fiatalos látásmódunk.

Videó lejátszása
Videó lejátszása

Nem csinálunk Hollywood-ot az esküvőből...

Cserébe minden apró részletre emlékezni fogtok!

Megörökítésre kerül:

1

Készülődés

Természetes dolog hogy az esküvő napján megy a sürgés-forgás, de mégis minden lelassul mikor a készülődés közben elmélyedtek a gondolatokban.

helyszin

Helyszín/Dekor

Ha visszanézitek a videót újra beleképzelhetitek magatokat abba a csodás környezetbe ahol életetek egyik legszebb napja zajlott!

3

Szertartás

A szertartás a nagy nap egyik fő történése, ezért mi megörökítjük az elejétől a végéig! A részletesség kedvéért több szögből, profi hanggal!

16

Lakodalom eseményei

Egy esküvőn a lakodalom teszi fel az i-re a pontot. Felszabadultan ünnepelhetünk szeretteinkkel, barátainkkal, mi pedig a háttérben meghúzódva ezt mind megörökítjük! Beleértve a táncokat, játékokat, érzelmeket, tortát és minden fontos pillanatot!

Eddigi munkáink:

Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása

Ha elnyertük a tetszésetek...

Nincs más dolgotok mint felvenni velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével, vagy bármely elérhetőségeinken, és mi minél hamarabb elküldjük nektek a személyre szabott ajánlatunkat!

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!