RÓLUNK

ISMERJ MEG

MINKET!

Operatőr - Vágó

BARNABÁS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

operatőr- vágó

Gergő

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Akikkel már dolgoztunk:

client2-1-o8x6ldya0hfmma18oua6ohilgpma7e4a3zx6txdsrg.png
client5-1-o8x6lb4rfzbrng5c5b2az087ok06kat33lyqe3hza4.png
client4-1-o8x6l8b8vh7wom9flruf9ixtwee2x7hw3809y9m5ss.png
client3-o8x6ljlb5hncjxt1rwpy3g3d10uhhkqo4ru3pl5fq4.png
client1-o8x6lgrskzjhl3x58di2dysz8v8duhfh4dvn9r9m8s.png

TÖRTÉNETÜNK

a kezdetek és a jövő

A kezdetek egészen a középiskolás korunkig nyúlnak vissza, ahol egy média szakkör keretében dolgozhattunk együtt, és tanulhattunk egymástól. Eleinte különböző pályázatokra készítettünk kisfilmeket, ahol rendre sikerült szép helyezéseket elérnünk. Projektről projekre egyre jobban összehangolódtunk és végül 2019 nyarán döntöttünk úgy, hogy elindítjuk vállalkozásunkat. Kezdetben kisebb felkéréseink voltak, igyekeztünk minden területen tapasztalatot, illetve referenciát gyűjteni, hogy videóink minél magasabb színvonalat és értéket képviseljenek. Mára a videózás a mindennapjaink részét képezi, és folyamatosan fejlődünk, hogy a legmagasabb szinten tudjuk teljesíteni az ügyfeleink elvárásait.

Céljaink

Mi a küldetésünk?

A videós vállalkozásunk célja a színvonalas videók elkészítése és ügyfeleink számára. Számunkra fontos, hogy megértsük ügyfeleink igényeit és elvárásait, és ezek alapján készítsük el a legjobb minőségű videókata. Célunk továbbá, hogy kreatív és egyedi megoldásokat nyújtsunk ügyfeleinknek, amelyek segítenek elérni a céljaikat. Kollaboratív munkánk és folyamatos fejlesztéseink révén biztosítjuk, hogy ügyfeleinknek mindig a legjobb szolgáltatást nyújtsuk

-drone footage-

share with friends

exclusive

social media promotions